Contact

Clinica Brain Plus România este specializată în oferirea de servicii de psihologie, psihoterapie, dezvoltare personală, psihoeducație, consiliere educațională și vocațională și servicii de consultanță psihologică și comunicațională.

Pentru a programa o ședință de terapie sau evaluare psihologică, te rugăm să completezi formularul disponibil AICI.

Pentru a te înscrie la următoarele evenimente BRAIN+, accesează FORMULARUL DE ÎNSCRIERE. Te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți confirma disponibilitatea locului în sală sau, în caz că evenimentul este sold out, că te afli pe lista de așteptare. În acest caz, te vom notifica prin mail și sms în cazul vacantării unui loc.

Pentru colaborări corporate, te rugăm să ne scrii pe adresa contact@brainplus.ro.

Pentru orice alte informații, completează formularul de mai jos. Te vom contacta în cel mai scurt timp. Mulțumim! 🙂

IMPORTANT: Brain Plus România procesează datele cu caracter personal conform legislației în vigoare cu privire la prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal. Prin completarea formularelor disponibile pe site, îți exprimi acordul expres cu privire la procesarea și prelucrarea datelor. Mulțumim! 

Suntem și pe

FACEBOOK
INSTAGRAM

Program de lucru și informații

Urmărește-ne

Abonează-te acum

Prietenii isi fac surprize placute! Introdu adresa ta de mail pentru a ramane in contact. Vei primi doua articole BONUS si notificari doar atunci cand apar articole si evenimente noi Brain+

Alătură-te celorlalți 7 abonați