Despre noi

Psihoterapeut Dinu Popescu, fondator BRAIN+ România:

„Reprezentăm o formă temporară de manifestare a energiei Universului. Într-o zi ne-am născut și într-o zi, inevitabil, vom sfârși. Ceea ce facem între aceste două momente ne definește și ne diferențiază pe fiecare dintre noi.”

     Alegerile noastre ne reprezintă. Ele sunt cele care influențează gândurile, acțiunile, obiceiurile și comportamentele.  În cele aproximativ 1.5 kilograme de materie cenușie dintre urechile fiecărui om care a existat vreodată pe Pământ se află motorul ființei umane. 

     Subconștient și conștient luăm decizii în fiecare clipă, generăm gânduri, idei, rutine și ne construim, zi după zi, viitorul. Probabil că cele mai fascinante fapte le putem regăsi constant studiind Universul și Creierul.   

     La finele anilor 1800, William James, un tânăr spumos cu o curiozitate ieșită din comun, alimentat de teoriile filozofilor antici și gânditorilor vremurilor sale a început să își pună întrebări tot mai complexe cu privire la conștiența umană.  A devenit astfel întemeietorul psihologiei așa cum o cunoaștem astăzi

     „Cea mai mare realizare a generației mele constă în descoperirea că, prin schimbarea atitudinilor mentale, un om își poate schimba toate celelalte aspecte ale vieții.”  (William James, 1842 - 1910)

     Principalul scop al psihoterapiei este identificare nevoilor tale actuale și a motivelor care alimentează stările de disconfort. Lucrăm pentru depășirea impedimentelor din calea progresului și implementarea unui plan de acțiune pentru evoluția ta personală. 

     În terapie lucrăm cu principiile cognitiv comportamentale bazate pe studii elaborate și cu strategii eficiente de optimizare mentală și dezvoltare personală.

     Însă cea mai importantă resursă terapeutică ești TU. Amintirile tale, bagajul tău de cunoștințe, dorințele și visurile tale, copilul interior și viziunea Eului tău ideal sunt cele mai importante arme pe care, în cadrul ședințelor de psihoterapie, le vom folosi pe drumul către vindecarea rănilor emoționale, debarasarea de poverile trecutului, dobândirea înțelepciunii și a stării de pace interioară în care, cu energie și curaj, îți creionezi viitorul.     

     Nu viitorul care „se întâmplă” și în care ești spectator, ci viitorul în care îți asumi complet responsabilitatea pentru dezvoltarea ta personală și acțiunile care te duc acolo unde astăzi visezi să ajungi. Viitorul pe care îl dorești și îl aștepți mai mult decât orice. Psihoterapeutul tău te provoacă să îți urmezi visurile și să acționezi în direcția lor. 

     Alianța care se creează între psihoterapeut și client este eficientă doar atunci când este grevată de profesionalism, dăruire, empatie, încredere și respect pentru valorile comune. 

     Te provoc să pășim pe acest drum împreună. Te invit să evoluăm împreună.

      Am creionat proiectul BRAIN+ pentru a deveni locul unde visurile mărețe prind contur. Cred cu tărie că cea mai mare mulțumire pe care un psihoterapeut o poate avea apare atunci când în fiecare moment, zi după zi, caz după caz, observă în oamenii cu care lucrează schimbarea, progresul personal și transformarea visurilor în realitate.   

     În prima ta ședință de terapie vom vorbi despre motivele pentru care simți că îți dorești să urmezi acest demers, despre lucrurile care merg bine și mai puțin bine momentan în viața ta, despre dorințele tale și așteptările pe care le ai.

     Pentru a te programa, accesează acum pagina
https://www.brainplus.ro/programari
                    și te vom contacta în cel mai scurt timp.

   Împlinirea nu este o stare de mulțumire de moment. Este un mod de viață. 🙂

🧠BRAIN+ România: Excelența începe prin Noi! 🔱

Psihoterapeutul tău este aici. Vino să ne (re)cunoaștem!