BRAIN+ Media Consult

BRAIN+ MEDIA CONSULT

         Excelența începe prin Noi! 🔱

          BRAIN+ Media Consult este divizia grupului BRAIN+ România care vine în întâmpinarea nevoilor persoanelor fizice și juridice cu servicii profesioniste de comunicare, elaborarea și implementarea campaniilor ample, psihologie socială, personal branding, consultanță PR și cursuri de psihologie aplicată în administrația publică.

          O echipă de profesioniști, psihologi, jurnaliști și experți în comunicare determinați și creativi, lucrează cu cele mai noi studii despre psihologia socială, psihologia grupurilor, persuasiune, limbaj verbal, non-verbal și paraverbal, pentru a înlesni apropierea dintre tine și publicul tău.

Serviciile BRAIN+ Media Consult:

🧠 Comunicare Electorală: Diferența dintre eșec și succes în cadrul unei campanii electorale stă în micile detalii subliminale, percepute totdeauna de subconștient. Modul în care te îmbraci în aparițiile publice (cromatica și psihlogia culorilor), claritatea mesajului transmis, puterea din spatele cuvintelor (limbajul nlp și limbajul hipnotic), atitudinea, mimica, gestica, discursul, toate au puterea de a înclina balanța decisiv în favoarea sau în defavoarea ta. Pentru succesul campaniei tale, îți oferim consultanță permanentă 24/7 pe perioada contractului, elaborarea discursului public și training comunicațional. Un partener cu experiență în industria media te va însoți în toate aparițiile publice. De asemenea, la sediul nostru elaborăm proiectul  tău de campanie, site-ul tău de prezentare, clipuri video, logo și sloganul electoral și îți gestionăm conturile de social media pe perioada parteneriatului nostru.

🧠 Comunicare de criză: Cea mai bună modalitate de a acționa în caz de criză de comunicare este prevenția. Facem o analiză a brandului tău utilizând metode clasice (SWAT) dar și elaborate și identificăm vulnerabilitățile în relația cu publicul. Pregătim o strategie de comunicare în concordanță cu fiecare vulnerabilitate identificată. Experiența arată că între 70 și 95% din daunele de imagine pot fi atenuate considerabil în cazul elaborării strategiei de prevenție. Dacă deja te afli într-o situație care necesită intervenție pentru gestionarea daunelor (damage control), evaluăm împreună situația, însă colaborarea va fi condiționată de o analiză riguroasă a posibilității de gestionare și diminuare a factorilor perturbatori, întrucât ne dorim o rată de intervenție și succes în procent maxim. De aceea, îți recomandăm soluția prevenției.

🧠 Comunicare publicitară: Elaborarea campaniei publicitare (logo, slogan, mesaj, impact), gestionarea implementării, analizarea rezultatelor.

Echipa noastră:
💯% pasionați de psihologie, creativi și dedicați pentru succesul proiectelor în care ne implicăm. BRAIN+ înseamnă psihologi acreditați, analiști comportamentali atestați pe plan internațional, experți în tehnici de comunicare, persuasiune și influență socială și jurnaliști care îți vor pune la dispoziție tehnicile potrivite pentru a maximiza impactul aparițiillor publice.

Misiunea noastră:
 în era digitală, formele de comunicare au luat avânt, iar schimbările se desfășoară cu celeritate. Este necesar, așadar, ca psihologia comunicării publice să fie mereu actualizată cu piața, strategiile utilizate să vizeze studii sociologice și de impact, efectuate pe criterii de apartanență (categorii de vârstă, educație, cercuri sociale, mediu profesional, pasiuni și activități recreaționale). Cercetările și experimentele în domeniul cognitiv și comunicațional dovedesc impactul comunicării și oferă noi forme de abordare. Scopul nostru este să construim un liant imuabil între tine și publicul tău. Folosim atât metode studiate, cât și resursele proprii, creative, care ne diferențiază.

👁 Succesul tău = misiunea noastră

          Pentru a primi o ofertă personalizată pentru nevoile tale, trimite un mail pe adresa contact@brainplus.ro, în care te rugăm să specifici care este domeniul în care soliciți consultanță comunicațională. Un specialist te va contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întrevedere. Echipa BRAIN+ oferă consultanță comunicațională pe întreg teritoriul României. 

BRAIN+ România: Excelența începe prin Noi!