Practică Psihologică

Pentru noua generație de psihologi de succes!

          Ești student la Facultatea de Psihologie sau Științele Educației? 

          În cadrul sesiunilor de practică psihologică de specialitate, descoperi pașii de urmat pentru succesul carierei tale de psiholog. Vorbim despre tipurile de terapie și de clienți, despre limbajul terapeutic și descifrarea limbajului non-verbal în terapie, afli care sunt pașii de urmat pentru a ajunge să profesezi, cum te poți promova și ce activități îți pot maximiza profitul, despre codul deontologic al profesiei și Legislația Colegiului Psihologilor.

          Totodată, în cadrul celor 10 ședințe de practică aferente anului tău de studiu, îți vei însuși, cu ajutorul grupului și prin jocuri de rol, ablitățile necesare pentru a gestiona întîlnirile terapeutice, descoperi tehnicile utilizate în terapie, rolul terapeutului, strategiile optime pentru gestionarea situațiilor dificile, a rezistențelor și modalități de creare a alianței terapeutice.

          Sesiunile de practică din cadrul Clinicii BRAIN+ sunt organizate într-un spațiu modern, confortabil, unde vei regăsi toate materialele necesare pentru asimilarea cunoștințelor și pentru dezvoltarea personală, academică și profesională. Vom exersa jocuri de rol și de cabinet, utile pentru asimilarea cunoștințelor și acumularea de experiențe.

          Pentru înscriere, sunt disponibile următoarele opțiuni:

  • Practică Psihologică Modulul I: Introducere în Psihoterapie
  • Practică Psihologică Modulul II: Psihoterapia 2.0
  • Practică Psihologică Modul III: Mentorat pentru debutul în carieră

          Vino să ne (re)cunoaștem! 

          ÎNSCRIE-TE LA PRACTICĂ

BRAIN+ România: Excelența începe prin Noi!