Psihoeducație

Consiliere Educațională și Vocațională pentru succesul tău!

          În cadrul unei întâlniri de consiliere Educațională și Vocațională, un Consilier acreditat va discuta cu tine, îți evaluează abilitățile, aspectele care pot fi opotimiate, precum și modurile de îmbunățire, beneficiezi de evaluarea individuală bazată pe teste standartizate pentru a descoperi în ce ramuri excelezi și care sunt punctele tale forte și ești ghidat pe calea spre cultivarea potențialului tău vocațional.

          Consilierea Educațională și Vocațională este utilă atât în cazul adolescenților, în alegerea profilului de studiu liceal sau al facultății, cât și în cazul adultului care debutează pe piața muncii sau își dorește să se reorienteze în carieră, să schimbe locul de muncă, domeniul de activitate sau să înceapă o afacere de succes.

          Investiția ta pentru o sesiune de Consiliere Educațională și Vocațională cu un specialist atestat de Colegiul Psihologilor din România este de 230 ron/întâlnire.

          Îți dorești o schimbare? Vrei să afli care sunt punctele tale forte și cum excela în domeniul care te pasionează? Ai în minte mai multe idei și simți că a venit timpul pentru a începe o afacere proprie?

          PROGRAMEAZĂ O ȘEDINȚĂ

BRAIN+ România: Excelența începe prin Noi!