Teambuilding

Servicii corporate pentru optimizare organizațională

          Succesul unei organizații depinde de mai mulți factori interconectați. Eficiența individuală și de grup, elaborarea unor strategii concrete, gradul de implicare al personalului, satisfacția personală, precum și sentimentul de împlinire profesională al fiecărui membru al organizației.

          Cursurile de psihoeducație managerială și organizațională organizate de Clinica BRAIN+ sunt alcătuite de specialiști în psihologia organizațională și a resurselor umane, după evaluarea nevoilor partenerilor și studierea poziționării organizației în piața de servicii, a punctelor forte și a aspectelor unde pot fi aduse îmbunătățiri.

          Cursurile pot fi susținute la sediul Clinicii BRAIN+, în spații confortabile, dotate special pentru evenimente, sau teambuildinguri organizate prin partenerii Clinicii BRAIN+ la mare, la munte și în alte destinații relaxante unde participanții vor acumula cunoștințe utile și deprinderi esențiale pentru optimizarea și succesul organizației tale.

          Prin sesiuni de teorie (30%) și practică (70%), jocuri de sală și de rol, strategii de optimizare cognitivă și activități provocatoare (rafting, parapantă, snorkeling, tiroliana, aventura park și alte sporturi), în cadrul serviciilor corporate oferim personalului tău:
🧠 Oportunitatea de a acumula noi cunoștințe utile și a-și maximiza gradul de satisfacție personală și profesională
🧠 Ocazia de a se destinde, socializa și a-și provoca limitele prin ieșirea din zona de confort
🧠 Mediul propice pentru descoperirea temerilor interioare și a cultivării potențialului personal, intelectual și profesional.

          Pentru a afla mai multe detalii despre serviciile corporate ale Clinicii BRAIN+ România, trimite-ne un mail la contact@brainplus.ro menționând câteva detalii despre societatea ta și serviciile dorite, iar un specialist te va contacta pentru a stabili o întâlnire în cel mai scurt timp. Colaborăm cu firme din toate orașele din România.

BRAIN+ România: Excelența începe prin Noi!