Terapie Pentru Cupluri

Dăruiți-vă o șansă la armonie!

          Compatibilitate, pasiune, armonie, prietenie, valori comune, respect reciproc. Sunt doar câteva dintre aspectele a căror existență naște sentimentul de iubire și care influențează viață de cuplu. Începuturile relațiilor sunt, de regulă, frumoase. Perioade mai scurte sau mai lungi de timp când totul este minunat iar majoritatea clipelor petrecute alături de persoana iubită sunt ideale.

          Odată cu sedimentarea relației și trecerea timpului, diversele situații de viață, probeleme, tensiunile, acumularea unor frustrări nerezolvate, fond la care se adaugă schemele cognitive personale, distorsiunile cognitive și schimbările (sociale, profesionale, de mediu, nașterea unui copil) bulversează homeostazia personală și viața de cuplu.

          Chiar și cele mai solide relații trec uneori prin momente tensionate. Perioadele frumoase se intercalează cu momente mai puțin plăcute în fața cărora apare nevoia de adaptare, înțelegere reciprocă și compromisuri.

          Oamenii se schimbă pe parcurs ce înaintează în viață, lucru firesc și necesar pentru progresul individual. Deși există situații în care, din cauza schimbărilor sau a altor aspecte conviețuirea devine tumultoasă și indezirabilă, câtă vreme la mijloc există valorilele comune ale partenerilor și dorința de conciliere, speranța rămâne vie.

          În cadrul întâlnirilor de terapie de cuplu, redescoperi punțile care te-au adus alături de partenerul tău, precum și aspectele care te îndepărtează și, asistați de un terapeut specialist în relații interumane, cu ajutorul experiențelor comune, al strategiilor comportamentale, jocurilor de rol și resurselor personale, vă dezvoltați abilități de comunicare asertivă și empatică, în vederea îmbunătățirii relației și a obținerii de satisfacții personale și în cuplu pe termen lung. Alegeți să oferiți o șansă pentru o viață armonioasă și împlinită. Împreună suntem mai puternici!

         Investiția pentru o ședință de psihoterapie de cuplu cu un psiholog specialist este de 280 ron/întâlnire. Programează o ședință. În cazul în care se întâmplă să anulezi o ședință cu cel mult 24 de ore înainte de programare, ești degrevat de orice obligație financiară. O ședință anulată cu mai puțin de 24 de ore înainte de programare va fi achitată integral, deoarece ora respectivă a fost rezervată integral pentru voi.

      Terapeutul tău este aici. Vino să ne (re)cunoaștem!

          PROGRAMEAZĂ O ȘEDINȚĂ

BRAIN+ România: Excelența începe prin Noi!